Seed Server Bérlés

Megismerem

  • 1Gbit sávszélesség
  • Szünetmentes áramellátás
  • 99%-os rendelkezésre állás

A vilag legismertebb BitTorrent kliense.

Választható uTorrent bármely verziója!

Jellemzőink:

 

seed server 1Gbit/s sávszélesség (Szervereink dedikált 1/1 Gbit (1000/1000mbit) belföldi irányú internet kapcsolattal rendelkeznek)

 

seed server Minőség (Garantált hardweres és szoftveres háttér)

 

seed server Stabilitás (Szünetmentes áramellátás, klímatizált szerverterem, 99.9%-os rendelkezésre állás)

 

seed server Felhasználóbarát környezet (Távoli asztali kapcsolattal és/vagy webuival, Windows Server 2003 operációs rendszeren)

Screenshots

  • seed serverSeed server 1
  • seedserverSeed server 2
  • seed szerverSeed server 3
  • seedszerverSeed server 4

PayPal fizetés

Miért válasszak PayPal -os fizetést?
Mert a PayPal fizetés egyszerű és gyors! Fizetés 2 lépésben:

1. Kérlek előszőr rendeld meg valamely csomagunkat az "Online Rendelés" menüpont alatt.
2. Írj egy emailt vagy vedd fel velünk a kapcsolatot skype-on , hogy paypalon szeretnél fizetni ezt követően megmondjuk milyen paypal számlára küldheted a pénzt nekünk.

 

Mi is az a Paypal?
A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Hogyan tudok saját PayPal számlát nyitni?
Azoknak akik szeretnének paypal számlát nyitni de nem tudják hogyan kell javaslom ezt a kis leírást: http://jocoportal.echt.hu/zamla

Muszáj PayPal számlával rendelkeznem?

Nem, nem muszáj. Fizethetsz a paypalon keresztül bankkártyával vagy hitelkártyával anélkül, hogy rendelkeznél paypal hozzáféréssel. Ez esetben válaszd a a paypal oldalon a "Use your credit or debit card to pay" szöveg alatt található "Continue" gombot.

Kinek ajánljuk ezt a fizetési formát?
Bármely ügyfelünknek ajánlani tudjuk ezt a formát mivel könnyedén és gyorsan végrehajtható a tranzakció, de elsősorban azoknak nyújt hatalmas segítséget akik külföldről szeretnének fizetni.

Hogyan tudok a seedserver.org -on PayPal-al fizetni?
Először az "Online Rendelés" alatt jelzed nekünk, hogy szeretnél seed servert bérelni, megadod az adataidat kiválasztod a fizetési formát ami jelen esetben a PayPal lesz, majd feladod a rendelést amit a rendszerünk automatikusan eltárol. Ezután jöhet a PayPal-os fizetési lehetőség, amit ezen az oldalon találsz, kiválasztva a kívánt csomagot majd "Buy Now".
Sajnos jelenleg automatikusan nem tudsz fizetni az oldalon, a paypal fizetésről érdeklődj valamelyik elérhetőségünkön.

Honnan tudjuk, hogy kitől jött az elektronikus utalás?
Az azonosítás segítségének érdekében kérünk mindenkit arra, hogy a leírás (Description) menübe írja bele rendeléskor megadott felhasználói nevét így fogjuk tudni beazonosítani a pénz küldőjét.